Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επισκευή

Επισκευή ανελκυστήρων από την Arsis elevators

H ARSIS ELEVATORS χάρη στην πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της και διαθέτοντας τα κατάλληλα εξειδικευμένα συνεργεία, έχει τη δυνατότητα να υλοποιήσει κάθε είδους επισκευή για όλους τους τύπους ανελκυστήρων, τόσο παλαιών όσο και νέων. όπως επίσης μπορεί να σας δώσει οικονομική εκτίμιση ολοκλήρωσης των εργασιών με τους ευνοϊκότερους τρόπους αποπληρωμής.

Με την πάροδο του χρόνου, όπως είναι φυσικό, όλοι οι ανελκυστήρες όπως και όλα τα μηχανήματα που είναι σε λειτουργία παρουσιάζουν φυσιολογικές φθορές, Η συγκεκριμένη Υπηρεσία αποτελείται απο μία ομάδα εξειδικευμένων καταρτημένων ανθρώπων που αρμοδιότητα τους είναι η εναρμόνηση όλων των παλαιών ανελκυστήρων σύμφωνα με την κοινή Υπουργική απόφαση βάση της Ευρωπαϊκής οδηγίας.

Χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση μπορούμε να σας υποδείξουμε έγγραφος τους τομείς που χρειάζεται συμπληρωματικές τροποποιήσεις ο δικός σας ανελκυστήρας..

Πραγματοποιώντας την απαραίτητη συντήρηση του ανελκυστήρα, προλαμβάνουμε και καθυστερούμε αυτές τις φθορές, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη λειτουργικότητά του.

Ωστόσο, σε παλαιούς ανελκυστήρες παρατηρούνται σημαντικές φθορές και δυσλειτουργίες, οι οποίες εμποδίζουν την ομαλή απόδοσή τους και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των χρηστών. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεται να γίνει επισκευή ή αντικατάσταση υλικών και εξαρτημάτων, όπου εντοπίζονται οι φθορές.

Πάνω απ’ όλα θέλουμε να έχουμε την ασφαλή μετακίνηση του επιβατικού κοινού και βέβαια την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των ανελκυστήρων. Έτσι πάντα έχουμε για εσάς τις καλύτερες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει ο ανελκυστήρας σας, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο μεγάλη διάρκεια ζωής, στον ανελκυστήρα πάντα με χαμηλό κόστος στην εργασία και ποιοτικό αποτέλεσμα της επισκευής.