Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εγκατάσταση

Εγκατάσταση ανελκυστήρων από την Arsis elevators

Η υπηρεσία Εγκατάστασης του Ανελκυστήρα από την εταιρείας μας παρακολουθώντας συνεχώς την τεχνολογία και την εξέλιξη της αγοράς αναλαμβάνει τη μελέτη όλων των ειδών ανελκυστήρων πολυκατοικιών, πολυώροφων και επαγγελματικών κτιρίων, αυτοκίνητων, φορτηγών εμπορευμάτων και τροφίμων.

Μεριμνεί για την εξέλιξη της ποιότητας των υλικών τα οποία επιλέγει να χρησιμοποιεί, με προμηθευτές της τους μεγαλύτερους και τους πλέον αξιόπιστους ελληνικούς αλλά και ξένους οίκους μηχανισμών ανελκυστήρων. Εξασφαλίσαμε για εσάς τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας και παράλληλα δημιουργήσαμε ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα. Είμαστε στην διάθεση σας και να έρθουμε στον χώρο σας, χωρίς κόστος για κάθε είδους σχετική μελέτη. Παράλληλα, θα σας συμβουλεύσουμε για τον καλύτερο και πιο οικονομικό και αποδοτικό τρόπο εγκατάστασης και λειτουργίας του ανελκυστήρα που επιθυμείτε να κατασκευαστεί.

Μετά την ολοκλήρωση της εποικινωνειας μας , το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει την παραγγελία, την προμήθεια των υλικών στο χώρο του έργου. Στη συνέχεια, τα συνεργεία των τεχνιτών, πάντοτε βάσει της μηχανολογικής μελέτης και με επίβλεψη αρμόδιου μηχανικού, θα εγκαταστήσουν το σύστημα μέσα στην προβλεπόμενη χρονική διάρκεια.

Στο τελείωμα , θα ελεγχθεί η ομαλότητα λειτουργίας του ανελκυστήρα και των συστημάτων ασφάλειας. Κατόπιν, θα κληθεί ο αρμόδιος φορέας για τον έλεγχο και την πιστοποίηση του ανελκυστήρα.
Η εγγύηση των υλικών καλής λειτουργίας από την ARSIS ELEVATORS είναι δεκαετής. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζουμε την εμπιστοσύνη και την ποιότητα του έργου .